Vehícles

A Gestgoria Plinio Gomez, amb dècades d’experiència i en la segona generació, oferim un servei integral de gestió de vehicles. El nostre objectiu és simplificar tots els tràmits i procediments relacionats amb el vehicle, garantint eficiència i tranquil·litat.

Serveis

Canvi de nom

Gestionem tot el procés de canvi de titularitat del teu vehicle de manera ràpida i eficaç, assegurant que tots els documents i tràmits estiguin en regla.

Matriculació

Gestionem tot el procés de liquidació d’impostos previs a la matriculació del vehicle i fem tot el tràmit, fins a l’obtenció del permís de circulació.

Importació de Vehicles

T’assistim en la importació de vehicles des de l’estranger, encarregant-nos de tots els tràmits necessaris per matricular-los i legalitzar-los a Espanya.

Tràmit de duanes

Ens ocupem de tots els tràmits duaners necessaris per a la importació i exportació de vehicles, assegurant el compliment de totes les normatives legals.

Duplicats

T’ajudem a obtenir duplicats de qualsevol document del teu vehicle, com ara el permís de circulació o la fitxa tècnica, en cas de pèrdua, robatori o deteriorament.

Multes

T’assistim en la gestió i reclamació de multes de trànsit, representant davant les autoritats competents per resoldre qualsevol incidència.

Informes, al RBM

Sol·licitem i gestionem informes sobre el teu vehicle al Registre de Béns Mobles (RBM), proporcionant informació detallada sobre la seva situació legal i administrativa.

Vehicles Agrícoles

Oferim un servei especialitzat en la gestió de tràmits per a vehicles agrícoles, assegurant el compliment de totes les normatives específiques del sector.

Baixes per Exportació

Facilitem la baixa del teu vehicle a la Direcció General de Trànsit (DGT) quan vols exportar-lo a un altre país, assegurant que tots els documents estiguin en ordre.

Altes i Baixes Temporals i Definitives

Gestionem les altes i baixes temporals i definitives del teu vehicle a la DGT, adaptant-nos a les teves necessitats i assegurant un procés sense contratemps.

Notificacions de venda

Ens encarreguem de notificar la venda del teu vehicle a la DGT, assegurant que la transferència de titularitat es faci correctament i sense problemes.

Reformes

Assessorem i gestionem totes les modificacions legals necessàries per a les reformes del teu vehicle, garantint el compliment de la normativa vigent.

Distintius

Tramitem l’obtenció de distintius mediambientals i altres de necessaris per a la circulació del teu vehicle en determinades àrees o circumstàncies.

Rehabilitacions

Ens ocupem de la rehabilitació de vehicles donats de baixa, gestionant tots els tràmits necessaris perquè puguin tornar a circular legalment.

Cancel·lació de Reserves de Domini

Gestionem la cancel·lació de reserves de domini sobre el teu vehicle, alliberant-lo de qualsevol càrrega o gravamen per a la seva plena disposició.

Per què nosaltres?

Assessorament Personalitzat

Entenem que cada client és únic. Oferim un servei d’assessorament personalitzat adaptat a les necessitats específiques de cada persona o empresa. El nostre enfocament individualitzat garanteix solucions a mida i resultats òptims.

Eficiència i
Rapidesa

Sabem que el temps és valuós. Per això, ens esforcem per fer totes les gestions de manera eficient i ràpida, sense comprometre la qualitat del servei. El nostre objectiu és que pugui obtenir els resultats que necessita.

Àmplia Gamma
de Serveis

La nostra experiència abasta múltiples àrees del dret i la gestió, cosa que ens permet oferir un servei integral. Sigui quin sigui l’assessorament jurídic que necessiteu tenim el coneixement i l’experiència per ajudar-vos.