Estrangeria i Nacionalitat

Oferim un servei complet de gestió destrangeria. Som especialistes en facilitar tots els tràmits necessaris perquè puguis establir-te i regularitzar la teva situació a Espanya amb total tranquil·litat i legalitat.

Serveis d’estrangeria

Reagrupació Familiar

Facilitem els tràmits per al reagrupament familiar, ajudant-te a portar els teus éssers estimats a Espanya i assegurant que tot el procés compleixi amb la normativa vigent.

Nacionalitat Espanyola

Et guiem a través del procés de sol·licitud de nacionalitat espanyola, assegurant-nos que compleixis tots els requisits i presentant la documentació correcta per augmentar les teves possibilitats d’èxit.

Visats i Permisos Especials

Gestionem l’obtenció de visats i permisos especials, adaptant-nos a les teves necessitats específiques i assegurant que compleixis totes les normatives legals.

Permisos de Residència i Treball

T’assistim en l’obtenció i la renovació de permisos de residència i treball, gestionant tota la documentació i tràmits necessaris perquè puguis viure i treballar legalment a Espanya.

  • Arrelament Laboral
  • Arrelament Social
  • Arrelament Familiar
  • Arrelament Formació
Renovació de NIE

Ens encarreguem de la renovació del vostre Número d’Identificació d’Estranger (NIE), assegurant que la vostra situació legal a Espanya estigui sempre en regla.

Autoritzacions d'Estada per Estudis

T’assistim en l’obtenció i la renovació d’autoritzacions d’estada per estudis, perquè puguis centrar-te en la teva formació acadèmica sense preocupar-te dels tràmits legals.

Recursos i Apel·lacions

Et representem en la presentació de recursos i apel·lacions davant de denegacions de permisos i altres resolucions administratives, defensant els teus drets i cercant les millors solucions.

Per què nosaltres?

Assessorament Personalitzat

Entenem que cada client és únic. Oferim un servei d’assessorament personalitzat adaptat a les necessitats específiques de cada persona o empresa. El nostre enfocament individualitzat garanteix solucions a mida i resultats òptims.

Eficiència i
Rapidesa

Sabem que el temps és valuós. Per això, ens esforcem per fer totes les gestions de manera eficient i ràpida, sense comprometre la qualitat del servei. El nostre objectiu és que pugui obtenir els resultats que necessita.

Àmplia Gamma
de Serveis

La nostra experiència abasta múltiples àrees del dret i la gestió, cosa que ens permet oferir un servei integral. Sigui quin sigui l’assessorament jurídic que necessiteu tenim el coneixement i l’experiència per ajudar-vos.