Transports

A la nostra gestoria a Manresa, recolzada per dècades d’experiència i en la segona generació al servei, oferim una gestió completa del transport. Som especialistes en facilitar tots els tràmits i procediments relacionats amb el sector del transport, garantint eficiència i plena conformitat amb la normativa vigent.

Serveis

Targetes de Tacògraf

Ens encarreguem de l’obtenció i renovació de les targetes de tacògraf digital per a conductors professionals, garantint el compliment dels requisits legals de registre de temps de conducció i descans.

Certificat Conductors Tercers Països

Facilitem l’obtenció dels certificats necessaris per a conductors de tercers països, assegurant que compleixis amb tots els requisits legals per a conduir a Espanya o en altres països.

Targetes del CAP, Duplicat i Canvis

Gestionem l’obtenció, duplicat i canvis de les targetes del Certificat d’Aptitud Professional (CAP) per a conductors, assegurant que estiguis sempre al dia amb les certificacions necessàries per a la teva activitat professional.

Autoritzacions i Visats de Transport: Taxis, Públic, Operador de Transport

Gestionem les autoritzacions i visats necessaris per a taxis, transport públic i operadors de transport, assegurant que compleixis amb totes les normatives legals per a operar de manera segura i legal.

Per què nosaltres?

Assessorament Personalitzat

Entenem que cada client és únic. Oferim un servei d’assessorament personalitzat adaptat a les necessitats específiques de cada persona o empresa. El nostre enfocament individualitzat garanteix solucions a mida i resultats òptims.

Eficiència i
Rapidesa

Sabem que el temps és valuós. Per això, ens esforcem per fer totes les gestions de manera eficient i ràpida, sense comprometre la qualitat del servei. El nostre objectiu és que pugui obtenir els resultats que necessita.

Àmplia Gamma
de Serveis

La nostra experiència abasta múltiples àrees del dret i la gestió, cosa que ens permet oferir un servei integral. Sigui quin sigui l’assessorament jurídic que necessiteu tenim el coneixement i l’experiència per ajudar-vos.